5 Πράγματα που θα ήθελα να γνωρίζω για τις περούκες
Ποιός τύπος περουκών διαρκεί περισσότερο;

Πολλές είνια οι γυναίκες που χρειάζονται μια καλή περούκα. Οι περούκες είναι μερικές φορές βασικό στοιχείο για όσους υποφέρουν από τριχόπτωση είτε λόγω ανδρογενούς αλωπεκίας είτε λόγω χημοθεραπειών και ακτινοθεραπειών στις οποίες υποβάλλονται ογκολογικοί ασθενείς.

Διατίθενται σε διάφορα υλικά.Κάθε υλικό μπορεί να διαρκέσει διαφορετικό χρόνο ανάλογα με τον τρόπο χρήσης και φροντίδας.

ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ

Οι συνθετικές περούκες είναι λιγότερο ακριβές σε σχέση με τις φυσικές αλλά δεν είναι τόσο ανθεκτικές. Οι περισσότερες συνθετικές περούκες διαρκούν από 8-12 μήνες ανάλογα με την καθημερινή χρήση και φροντιδα. 

PRIME HAIR ΠΕΡΟΥΚΕΣ

Οι φιλικές στη θερμότητα συνθετικες περούκες σας επιτρέπουν να δώσετε το στυλ που επιθυμείτε στην περούκα σας χρησιμοποιώντας πιστολάκι ή σίδερο για μπούκλες σε χαμηλές ρυθμίσεις.Μοιάζουν πολύ με τα φυσικά μαλλιά και υπάρχει πληθώρα χρωμάτων. Η διαρκιά τους είναι από 12-18 μήνες. 

ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ

Οι φυσικές περούκες μπορεί να είναι πιο ακριβές αλλά η διάρκεια τους μπορεί να ξεπεράσει και τα 2 χρόνια εάν την φροντίσουμε σωστά. Επιπλέον μια φυσική περούκα έχει μεγαλύτερη ευελιξία από μια συνθετική επομένως μπορούμε να χρησιμοποιούμε θερμικά εργαλεία για να διατηρήσουμε το στύλ της με την πάροδο του χρόνου.

Είναι λιγότερο πιθανό να φριζάρουν και να μπερδευτούν κα΄τι που είναι καλό για την διάρκειά τους.

 

Ποιά περούκα δείχνει πιο φυσική;

Η επιλογή μιας περούκας που να ταιριάζει στον τόνο του δέρματος σας, στη γραμμή των μαλλιών σας και στο στύλ σας μπορεί να είνια μια πρόκληση.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πως να επιλέξετε την περούκα που φαίνεται και θα την αισθάνεστε φυσική επάνω σας.

Οι περούκες από φυσικό μαλλί φαίνονται φυσικές;

Το όνομα και μόνο υποδηλώνει ότι είναι η καλύτερη λύση για να κάνετε μια φυσική εμφάνιση.Οι φυσικές περούκες έχουν την ίδια υφή, βάρος και αίσθηση με τα πραγματικά μαλλιά. Ομως το κόστος τους είναι ακριβότερο σε σχέση με τις συνθετικές και όπως και στα φυσικά μαλλιά απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα.

Εάν δεν έχετε τον χρόνο και την υπομονή να φροντίσετε μια περούκα όπως αυτήν, μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην σας ικανοποιήσει.

Οι φυσικές περούκες μπορούν εύκολα να χάσουν το χτενισμά τους ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (βροχή, υγρασία) και το χρώμα που έχετε επιλέξει να εξασθενίσει με την χρήση και τα λουσίματα.

Οι υψηλής ποιότητας συνθετικές περούκες φαίνονται σχεδόν εξίσου φυσικές με τις περούκες από φυσικό μαλλί εξαρτάται μόνο από το ποσό που είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε στην περούκα σας.

Οι φθηνότερες συνθετικές περούκες τείνουν να έχουν αφύσικη λάμψη και αίσθηση και οι συνθετικές ίνες γενικά έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις φυσικές.

Επίσης δεν είναι φιλικές στην θερμότητα, πράγμα που σημαίνει οτι θα περιοριστείτε στο ήδη υπάρχον στύλ της περούκας.

Άρα εξαρτάται από σας ή τις ανάγκες σας για το είδος τησ περούκας που θα επιλέξετε. Μην επιλέγετετον τύπο της περούκας που νομίζετε ότι θέλουν όλοι. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ.

Τι σημαίνει χειροποίητη περούκα;

Κατά την διάρκεια αναζητησή σας για περούκες, μπορεί να έχετε παρατηρήσει τον όρο χειροποίητη κατασκευή ή lace front ή θεατρικό μέτωπο και να αναρωτηθήκατε σε τι αναφερόταν.

Οι χειροποίητες περούκες είναι κατασκευασμένες με ένα λεπτό τούλι όπου κάθε τρίχα είναι ραμμένη ξεχωριστά πάνω σ'αυτό τούλι δίνοντας έτσι ώστε να είναι εφικτή η φυσική κίνηση των μαλλιών.

Μπορείτε να αλλάξετε την χωρίστρα όποτε εσείς θέλετεκαι να αποκαλύψετε το μετωπό σας για να επιτύχετε μια φυσική εμφάνιση.