Uncategorized

Ποιός τύπος περουκών διαρκεί περισσότερο

Πολλές είνια οι γυναίκες που χρειάζονται μια καλή περούκα. Οι περούκες είναι μερικές φορές βασικό στοιχείο για όσους υποφέρουν από τριχόπτωση είτε λόγω ανδρογενούς αλωπεκίας είτε λόγω χημοθεραπειών και ακτινοθεραπειών στις οποίες υποβάλλονται ογκολογικοί ασθενείς.

Διατίθενται σε διάφορα υλικά.Κάθε υλικό μπορεί να διαρκέσει διαφορετικό χρόνο ανάλογα με τον τρόπο χρήσης και φροντίδας.

ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ

Οι συνθετικές περούκες είναι λιγότερο ακριβές σε σχέση με τις φυσικές αλλά δεν είναι τόσο ανθεκτικές. Οι περισσότερες συνθετικές περούκες διαρκούν από 8-12 μήνες ανάλογα με την καθημερινή χρήση και φροντιδα. 

PRIME HAIR ΠΕΡΟΥΚΕΣ

Οι φιλικές στη θερμότητα συνθετικες περούκες σας επιτρέπουν να δώσετε το στυλ που επιθυμείτε στην περούκα σας χρησιμοποιώντας πιστολάκι ή σίδερο για μπούκλες σε χαμηλές ρυθμίσεις.Μοιάζουν πολύ με τα φυσικά μαλλιά και υπάρχει πληθώρα χρωμάτων. Η διαρκιά τους είναι από 12-18 μήνες. 

ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ

Οι φυσικές περούκες μπορεί να είναι πιο ακριβές αλλά η διάρκεια τους μπορεί να ξεπεράσει και τα 2 χρόνια εάν την φροντίσουμε σωστά. Επιπλέον μια φυσική περούκα έχει μεγαλύτερη ευελιξία από μια συνθετική επομένως μπορούμε να χρησιμοποιούμε θερμικά εργαλεία για να διατηρήσουμε το στύλ της με την πάροδο του χρόνου.

Είναι λιγότερο πιθανό να φριζάρουν και να μπερδευτούν κάτι που είναι καλό για την διάρκειά τους.